Koninginneweg 60, Kortenhoef
035 - 656 12 87, [email protected]

Energie zuinige met Inventum

Ecolution Combi 50

Een duurzame toekomst willen we allemaal, maar het liefst niet ten koste van onze portemonnee. Inventum werkt al ruim 100 jaar aan een duurzame toekomst. Wij zijn er zeker van dat onze nieuwe producten ook voldoen aan duurzaam en energiezuinig. Met de Ecolution® ventilatiewarmtepomp verhoogt u het energielabel van uw huis met twee sprongen! Dit betekent een aanzienlijke winst voor het milieu maar ook voor uw energierekening. Daarnaast zorgt de Ecolution® ervoor dat uw binnenklimaat een stuk gezonder is.

De Ecolution® is in een paar uur geïnstalleerd om samen met uw hr-combiketel  u zo energiezuinig mogelijk warm te houden. Vooral in het voor- en najaar kan de Ecolution® voor voldoende warmte zorgen in uw huis. In de koudere periodes springt de hr-combiketel automatisch bij voor het leveren van warmte. Op deze manier verhoogt u het rendement van uw verwarming van 90% naar 200%, de gasbesparing kan oplopen tot zo'n 900m3 gas.

De werking

De Ecolution® is een warmtepomp.  Een warmtepomp is het omgekeerde principe van een koelkast. De Ecolution gebruik de warme uit de afvoer ventilatielucht (20°C) van de woning. Deze warmte wordt door de warmtepomp naar een hogere tempratuur gebracht en kan hierna gebruikt worden voor ruimteverwarming en of het verwarmen van warm tapwater.  De gebruikte afgekoelde lucht uit de Ecolution®  wordt daarna naar buiten afgevoerd. Het Ecolution® ventilatiesysteem is een nieuw ventilatiesysteem, een systeem waarbij maximale energiebesparing en voldoende ventileren voor een gezond binnenklimaat toch samengaan. De Ecolution® is hierin uniek. Voldoende ventileren draagt bij aan een goede gezondheid en een gezond binnen klimaat.Wilt u meer weten over de Ecolution® of andere producten van Inventum? Onze service-afdeling staat voor u klaar.        

Meer weten over De Ecolution®? Neem gerust contact op met ons!

Download de brochure

Minimaal € 500,- subsidie
bij aanschaf van een nieuwe warmtepomp!

Klik hier voor meer informatie!

Contact

 

   Birkhoff B.V.
       
Noordereinde 171
      1243 JP 's-Graveland

 035 - 656 12 87
      [email protected]